Metro

Për dëmtimin e një druri dekorativ në Prishtinë, tre persona dënohen me 1400 euro

Për dëmtimin e një druri dekorativ në Prishtinë, tre persona dënohen me 1400 euro
 

Adonis Tahiri, Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, ka njoftuar se tre persona janë dënuar për dëmtimin e një druri dekorativ në kryeqytet.

Përmes një postimi në Facebook, Tahiri ka bërë të ditur se gjoba ndaj tyre në total ishte 1400 euro dhe se me rastin po merret Policia.