Metro

SIDA suedeze promovon projektin për vlerat zyrtare të tokës

 

Qytetarët nga të gjitha komunat e Kosovës që nga ky muaj do të kenë mundësinë të dinë vlerat zyrtare të tokave të tyre për një metër katror.

Kjo është bërë e mundur përmes projektit shumëvjeçar, i cili ka qenë donacion i SIDA-s suedeze dhe është implementuar me ndihmën e Agjencisë Suedeze të Taksave, me ndihmën e të cilit të martën është hapur edhe ekspozita ku është prezantuar mënyra e vlerësimit të pronave, shkruan sot “Koha Ditore”.