Metro

“038” në 60 minuta me materiale ekskluzive për Prishtinën

“038” në 60 minuta me materiale ekskluzive për Prishtinën

Magazina informative “038” do të rikthehet në ekranin e Kohavisionit nga 25 tetori. Emisioni i cili i dedikohet kryeqytetit vjen në termin të vjetër të transmetimit, çdo të premte mbrëma.

Në edicionin e hapjes së sezonit të ri vjeshtor kryetemë do të jetë buxheti i Komunës së Prishtinës dhe shpërndarja e tij. Se cilat janë projektet kryesore në Prishtinë për vitin e ardhshëm dhe nëse janë ndarë në mënyrë të drejtë mjetet për investime në të gjitha lagjet e kryeqytetit.