Arbëri

Sot mbyllen për qarkullim dy rrugë në kryeqytet

Prej sot, rrugët “Arkitekt Karl Gega” dhe “Ali Pashë Tepelena” në kryeqytet do të jenë të mbyllura për qarkullim me automjete, për shkak të intervenimit në rrjetin e kanalizimit.

Këto dy rrugë që janë në afërsi të Ministrisë së Arsimit do të qëndrojnë të mbyllura deri më 31 dhjetor.

Kështu ka bërë të ditur Komuna e Prishtinës në një njoftim për media, ku i fton qytetarët që gjatë kësaj periudhe të shfrytëzojnë rrugët alternative.

Po ashtu, në këtë njoftim bëhet e ditur se punimet në këto dy rrugë janë pjesë e projektit dhe kontratës “Rikonstruimi i rrugës ‘Gazmend Zajmi’, ‘Ali Pashë Tepelena’ dhe ‘Arkitekt Karl Gega’”.

Image