Metro

Në Prishtinë është hapur çerdhja e 15-të

Në Prishtinë është hapur çerdhja e 15-të

Është hapur çerdhja e 15-të në kryeqytet. Çerdhja "Ketrushët" në lagjen Tophane është hapur nga komuna e Prishtinës, raportonte EO.

Kapaciteti i kësaj çerdheje është për 80 fëmijë, ndërsa  nënat vetushqyese dhe familjet me gjendje të rëndë sociale do të subvencionohen.