Metro

Prishtinasit bëhen gati për sezonin e dimrit, shpresat te rryma

 

Me afrimin e sezonit dimëror, qytetarët e Prishtinës kanë filluar t’i bëjnë përgatitjet për përballimin e tij.

Shumë qytetarë, të anketuar nga Radio Kosova, janë ankuar për çmime të larta të lëndëve djegëse, në veçanti të druve. Ata thonë se për shkak të çmimeve të larta të druve dhe thëngjillit këtë dimër kanë vendosur të ngrohen me rrymë.