Metro

Nxënësit e kryeqytetit pa qumësht e kifle, Komuna s’gjeti zgjidhje pas anulimit të tenderit

Nxënësit nga klasa e parë deri në të pestën ka disa ditë që kanë nisur mësimin.

Por, ndryshe nga shtatori i kaluar, nxënësit e ciklit të ulët e kanë filluar vitin e ri shkollor pa kifle dhe qumësht.