Metro

Rivlerësim i statikës së Gjimnazit në Prishtinë ose objekt i ri shkollor

Rivlerësim i statikës së Gjimnazit në Prishtinë ose objekt i ri shkollor
 

Nxënës e mësimdhënës të gjimnazit “Ahmet Gashi” në Prishtinë për të dytën ditë me radhë kanë protestuar kundër zhvendosjes nga objekti shkollor.

V.A., nxënës i kësaj shkolle dhe që preferoi të mbetet anonim, ka thënë se ata nuk kanë marrë një garanci nga Komuna se në të njëjtin vend do të bëhet objekt i ri shkollor, shkruan sot Koha Ditore.