Metro

Ahmeti: Pallati i Rinisë për herë të parë në 15 vitet e fundit, pa borxhe

Ahmeti: Pallati i Rinisë për herë të parë në 15 vitet e fundit, pa borxhe
 

Pallati i Rinisë ka arritur që të shlyejë të gjitha borxhet e saja, sipas kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Me vendim të Komunës së Prishtinës, të gjitha borxhet e Pallatit tashmë janë paguar dhe pritet që të fillojnë përgatitjet për investime për rregullimin e pjesës së djegur, Sallës së Kuqe, pohon Ahmeti, transmeton koha.net.