Metro

PDK-ja ironizon me Ahmetin: Në kanionin e Emshirit mund të bëni “rafting” falas

PDK-ja ironizon me Ahmetin: Në kanionin e Emshirit mund të bëni “rafting” falas

Pas reshjeve të mëdha në kryeqytetin e Kosovës dega e PDK-së në Prishtinë ka ironizuar me kryetarin e komunës Shpend Ahmeti për mos zgjidhjen e problemit me kanalizimet në qytetet dhe përmbytjet që bëhen pas çdo reshje.

Në Facebook, PDK-ja ka postuar një video duke shkruar se nga sot Prishtina bëhet me një transport të ri publik.