Metro

Zgjidhen anëtarët e bordit të “Prishtina Parking”

Foto: Ilustrim/Koha
 

Komuna e Prishtinës, përmes një komunikate për media, njofton se janë zgjedhur anëtarët e bordit drejtues në ndërmarrjen “Prishtina Parking”.

Aty thuhet se Komisioni vlerësues në bashkëpunim me Qeverinë britanike kanë intervistuar dhe përzgjedhur anëtarët e bordit të drejtorëve për ndërmarrjen ”Prishtina Parking”.