Metro

Prishtina me aksion për grumbullim të mbeturinave të vëllimshme

Prishtina me aksion për grumbullim të mbeturinave të vëllimshme
 

Komuna e Prishtinës njoftoi se për 5 ditë rresht gjatë javës së ardhshme do të ndërmarrë aksion të grumbullimit të mbeturinave të vëllimshme.

Në 5 zona të ndryshme të qytetit do të grumbullohen mbeturina si: orendi; shtretër druri ose metali; dollapë druri ose metali; tavolina druri ose metali; karrige druri ose metali; pajisje të kuzhinës; gjësende të tjera shtëpiake nga druri dhe metali.