Metro

LDK: Qeverisja e Shpend Ahmetit ka dështuar në projektet e infrastrukturës

LDK: Qeverisja e Shpend Ahmetit ka dështuar në projektet e infrastrukturës
 

Asamblistët e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin Komunal të Prishtinës kanë akuzuar qeverisjen e Shpend Ahmetit për dështim në realizimin e buxhetit dhe projekteve që vetë i ka paraparë, si dhe për mostransparencë rreth shpenzimit të buxhetit.

Shefi i asamblistëve të LDK-së, Agim Gashi, në një konferencë për media ka thënë të mërkurën se Komuna kishte planifikuar 3 milionë euro për shpenzimet e transportit publik, prej të cilave në tremujorin e parë të vitit janë shpenzuar vetëm 253 mijë euro, shkruan sot Koha Ditore.