Metro

Kontratat e reja për asfalt në Prishtinë me afat 90 ditësh, llogariten edhe vikendet e ditët me shi

 

Ka gati 2 javë që kanë nisur punimet në rrugët “Robert Doll” dhe “Ukshin Hoti” në kryeqytet.

Më 15 prill kryetari Shpend Ahmeti në Facebook kërkoi mirëkuptim derisa të shtrohet asfalti në rrugën që si tërësi nuk ka as 1 kilometër.