Metro

Ndërtuesit e objekteve kolektive në Prishtinë kërkojnë shpëtimin nga kodi i ndërtimit

Ndërtuesit e objekteve kolektive në Prishtinë kërkojnë shpëtimin nga kodi i ndërtimit

Të gjitha problemet rreth ndërtimeve kolektive në vend kanë rrjedhur si pasojë e mungesës së kodit për ndërtim, kanë thënë të hënën përfaqësues të Shoqatës së ndërtuesve në një konferencë për shtyp, që është mbajtur pas një takimi që ata kanë zhvilluar me drejtues të sektorit komunal të Inspektoratit dhe Urbanizimit në Komunën e Prishtinës.

Adonis Tahiri, drejtor i ri i Inspektoratit në këtë Komunë, ka thënë se gjatë këtij takimi janë trajtuar dy çështje me interes për Komunën dhe për ndërtimtarët, shkruan sot Koha Ditore.