Metro

Me gjithë sanimet, rrugët e Prishtinës përplot gropa

Foto: Alban Bujari / Koha Ditore
 

Komuna e Prishtinës ka ndarë afro 400 mijë euro për riparimin e gropave gjatë vitit 2018, megjithatë ato janë prezente në të gjitha rrugët në kryeqytet.

Përfaqësues të opozitës dhe qytetarët thonë se Komuna ka dështuar të mirëmbajë rrugët dhe `t`i riparojë gropat, shkruan sot “Koha Ditore”.