Metro

Termokosi thotë se qytetarëve u zbritet nga fatura çdo ndërprerje në furnizim me ngrohje

 

Për 10 orë, i gjithë qyteti i Prishtinës, në temperatura deri minus 13 gradë celcius ka mbetur ka ngrohje qëndrore, mes së dielës dhe së hënës të kësaj jave.

Shkak për këtë është bërë djegia e një kablloje të energjisë elektrike që furnizon Termokosin me energji, raporton 038 në KTV.