Metro

Vetëvendosje kallëzim penal për Ahmetin për kohën kur vetë ishte në pushtet

Vetëvendosje kallëzim penal për Ahmetin për kohën kur vetë ishte në pushtet

Ish-bashkëpartiakët e tij të dikurshëm, aktivistë të Vetëvendosjes, kanë bërë kallëzim penal ndaj Kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, për tenderin e qumështit për shkollarët e kryeqytetit.

Kallëzimi penal është dorëzuar të martën në Prokurori, ndërkohë që me të Ahmeti akuzohet për “keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për lidhje të kontratës së dëmshme”. Me këtë kallëzim penal, VV-ja pretendon se janë shpërdoruar më shumë së gjysmë milioni euro buxhet i taksave të qytetarëve, shkruan sot Koha Ditore.