Metro

Gjendja e rrugëve në Prishtinë dhe fshatra është e mirë, thotë Komuna

Gjendja e rrugëve në Prishtinë dhe fshatra është e mirë, thotë Komuna
Foto: Shpend Ahmeti / FB
 

Komuna e Prishtinës thotë se gjendja e rrugëve në qytet dhe e rrugëve kryesore të fshatrave është e mirë.

Sipas kreut të Komunës, Shpend Ahmeti, kompanitë e kontraktuara për mirëmbajtjen e rrugëve, me të gjitha kapacitetet e tyre, janë në terren.