Metro

Zyrtarisht një rrugë në kryeqytet merr emrin “Arbënor dhe Astrit Dehari”

 

Në dy vjetorin e vdekjes së aktivistit të Vetëvendosjes Astrit Dehari është vendosur tabela me emrin e rrugës Arbënor e Astrit Dehari.

Egzon Azemi nga Vetëvendosje ka thënë se sot janë shënuar 24 muaj heshtje institucionale.