Metro

Pesë lagje të Prishtinës për 7 orë do të kenë mungesë uji

Pesë lagje të Prishtinës për 7 orë do të kenë mungesë uji
Foto: Koha / ilustrim
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar konsumatorët e lagjes Veternik, lagjes Qëndresa, fshati Hajvali, Çagllavica, Mirdita, se gjatë ditës së sotme prej orës 9 deri në orën 16 do të mbesin pa ujë të pijshëm.

“Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë në zonat e lartcekura, janë punimet teknike / intervenimi në tubin furnizues DN 250 mm në fshatin Hajvali. Këto punime teknike po realizohen me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit”, thuhet në njoftim.