Metro

Dëmtohet linja kryesore e tubacionit nga Badoci, shumë pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë

Dëmtohet linja kryesore e tubacionit nga Badoci, shumë pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë
Foto ilustrim
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, përmes një njoftimi për media, bënë me dije për konsumatorët e qytetit të Graçanicës, Hajvalisë, Fshati Ndërkombëtar, lagjja Mati 1, zona qendër dhe Aktash në Prishtinë se, para pak çastesh është ndërprerë furnizimi me ujë të pijshëm.

Shkak për këtë është bërë një prishje e shkaktuar, sipas K.R.U. “Prishtina” nga një qytetar.