Luftarake

Fury: Isha më i mirë, fitoren ia dhanë për shkak të Ukrainës

Fury

Tyson Fury ka vlerësuar se ishte më i mirë se Oleksandr Usyku, por se fitorja iu dha ukrainasit për shkak të vendit prej nga vjen.

“Isha më i mirë në shumicën e raundeve. Por Ukraina është në luftë dhe për këtë e kanë favorizuar Usykun”, ka thënë Fury.

Të dy boksierët janë pajtuar që të ketë rimeç.