Lokalet 2021

Uran Ismaili mesazh emocional qytetarëve: Faleminderit dhe votoni për Prishtinën që na bashkon! (Video)

 

Artikull i sponsorizuar - Kandidati për Kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili ka përmbyllur fushatën e tij me një fjalim emocional përmes një video të publikuar në rrjetet sociale.

Ismaili ka falënderuar nga zemra Prishtinën për përvojën e jashtëzakonshme të kësaj fushate.