Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Abdixhiku fton qytetarët të votojnë kandidatët e LDK-së

 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës në prag të përfundimit të fushatës u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të votojnë për kryetar komunash kandidatët e LDK-së. E pretendentët për kryetarë të kësaj partie gjatë së enjtes kanë dhënë premtime për mjedis më të pastër, urbanizim e punësim me meritokraci

Tri ditë nga mbajtja e zgjedhjeve lokale, kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, të enjten u është drejtuar qytetarëve të Kosovës duke kërkuar mbështetje për kandidatët e partisë së tij. Nëpërmjet një videoje, Abdixhiku ka thënë se nga çdo takim e dorështrëngim gjatë kësaj fushate ka dëgjuar e mësuar se çfarë shteti mund të bëhet Kosova. Ai ka deklaruar se këto takime e kanë bërë të ditur kthimin e LDK-së prapë në parti të madhe me vlera e ide që i mbijetojnë kohës.

“Kandidatët tanë janë njerëzit tuaj, sikurse ju ata kalojnë çdo ditë me hallet e brengat tuaja. Janë njerëz që Komunën e kanë familjen e tyre të madhe dhe si të tillë edhe e mbajnë. Prandaj, ju ftoj t’i mbështesni ata, të mbështesni Lidhjen Demokratike të Kosovës, shtëpinë tuaj politike. Le të udhëtojmë së bashku, të gjithë për të gjithë”, ka thënë ai.