Lokalet 2021

Ja pse Uran Ismaili meriton ta udhëheqë Prishtinën

 

(Material zgjedhor i sponsorizuar) - Fushata e tij po vlerësohet si ma kreativja dhe më e mira që është realizuar ndonjëherë në Kosovë.

Programi i tij ka në qendër qytetarët, përmirësimin e jetesës dhe të ardhmen e qytetit.