Lokalet 2021

Kronika zgjedhore / Për mandatin e ardhshëm, Haziri e ka prioritet imunizimin e gjilanasve

Lutfi Haziri
 

Top-prioritet kandidati dhe kreu aktual i Gjilanit, Lutfi Haziri, e ka vendosur vaksinimin kolektiv të gjilanasve kundër COVID-19. E investimet në shëndetësi, zhvillimi ekonomik e bursa për të rinjtë kanë qenë disa nga premtimet e kandidatëve tjerë të LDK-së për kryetarë të komunave që janë dhënë gjatë të martës në kuadër të fushatës

Kryetari aktual i Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili po kandidon edhe për një mandat tjetër, të martën ka shpalosur programin qeverisës në të cilin ka numëruar edhe punët e tij gjatë udhëheqjes me komunën. Për mandatin tjetër Haziri ia ka vendosur vetes disa prioritete, por top-prioritet e ka radhitur imunizimin e popullatës me vaksinën anti-COVID.

“Bashkë në 4 vjetët e ardhshëm do t’i realizojmë këto prioritete; imunizimi kolektiv i popullatës përmes vaksinimit, arsim më cilësor, shëndetësi me mjek n’shpi, zhvillim lokal ekonomik i bazuar në agro-biznes, prodhim dhe partneritet publiko-privat”, ka thënë Haziri.