Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ PDK-ja premton investime në turizëm e ndërtim palestrash sportive

Nën moton “PDK nuk thyhet”, partia më e madhe opozitare në vend, ka thyer masat anti-COVID, në qytetin e Skenderajt, ku ishte prezent edhe kryetari i kësaj partie, Memli Krasniqi. Aty u premtua ndërtimi i memorialit i daljes publike të UÇK-së, i cili sipas tyre do të nisë posa të vijnë në pushtet
 

Mbështetje të turizmit dhe trashëgimisë kulturore në Prizren e Deçan, mbështetje sportit e ndërtim palestrash në Vushtrri, janë disa nga premtimet e kandidatëve të PDK-së në këto komuna përkatëse. Ndërkaq në Skenderaj, PDK-ja ka premtuar ndërtimin e memorialit të daljes publike të UÇK-së, ku me ç’rast edhe kanë thyer masat anti-COVID

Prishtinë, 11 tetor - Nën moton “PDK nuk thyhet”, partia më e madhe opozitare në vend ka thyer masat anti-COVID, në qytetin e Skenderajt, ku ishte prezent edhe kryetari i kësaj partie, Memli Krasniqi. Aty u premtua ndërtimi i memorialit i daljes publike të UÇK-së, i cili sipas tyre do të nisë posa të vijnë në pushtet.

E Ramiz Lladrovci në Drenas po e kërkon edhe një mandat në krye të komunës. Kandidati i PDK-së, me një video-adresim drejtuar qytetarëve, ka thënë se UÇK-ja dhe qeverisja e mirë janë pjesë e ADN-së së tij. Lladrovci është zotuar se do të qeverisë në mënyrë transparente dhe prioritetet e qytetarëve ka thënë se janë të tijat.