Lokalet 2021

Kandidati i pavarur për kryetar thotë se qendra e Gjilanit duhet të rrënohet

 

Lulzim Behxheti, kandidat i pavarur për kryetar të Gjilanit, ka thënë se e gjithë qendra e komunës së Gjilanit duhet të rrënohet.

Behxheti ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së, se ndërtesat që ndodhen rreth rrugëve në qendër janë me mure të azbestit dhe se si të tilla, ato paraqesin rrezik të madh për jetën e qytetarëve.