Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Bahtiri e quan veten menaxher evropian

 

Zhvillim të turizmit e qeverisje më të mirë në Komunën e Mitrovicës ka premtuar kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për këtë komunë, Agim Bahtiri. Ai gjatë një takimi me qytetarë ka thënë se u ka rezistuar kryeministrave të kaluar, të cilët nuk kanë mundur ta mposhtin.

Grante për ndërtimin e shtëpive malore mikpritëse, në Shalën e Mitrovicës, është premtimi i radhës i kandidatit për kryetar të kësaj komune, Agim Bahtiri.

Ai në një video të publikuar ka thënë se Shala është zona e cila është pasqyra e punës së tyre, që nga një vend i harruar dhe pa të ardhme e kanë kthyer në atraksionin e dëshiruar.