Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Jashari zhvillon fushatë duke shkelur masat anti-COVID

 

Kandidati i pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, fushatën zgjedhore për zgjedhjet e 17 tetorit e ka fokusuar kryesisht me takime me qytetarë, në oda e shtëpi. Në pothuajse çdo tubim të tij janë parë shkelje të masave anti-COVID.

Dy javët e para të fushatës zgjedhore të kandidatit të pavarur për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, janë shoqëruar me shkelje të masave anti-COVID.

Shumë qytetarë, pa respektuar distancën e pa maska, janë parë edhe në takimet e fundit, që Jashari ka zhvilluar me banorë të fshatit Vojnik dhe Kopiliq të Epërm.