Lokalet 2021

Kronika zgjedhore / Investime në shëndetësi premtojnë kandidatët e AAK-së për Istogun e Malishevën

 

Të dy kandidatët e AAK-së, Bekë Berisha e Kastriot Berisha, kanë premtuar investime në spitale dhe subvencionim për lindjet e reja me nga 300 euro. Ndërsa Daut Haradinaj, kandidat për kryetar të Prishtinës, është zotuar që të gjejë zgjidhje për pengesat që kanë qytetarët e Prishtinës gjatë përditshmërisë

Kandidati i AAK-së për Prishtinën, Daut Haradinaj, fushatën e ka vazhduar duke vizituar disa lagje të kryeqytetit. Në një vizitë në lagjen “4 Llullat” ai ka premtuar zgjidhje të problemeve.

“Kërkesë e tyre ishte që furnizimi për marketet e shumta që janë në këtë pjesë të kryhen gjatë natës që të mos ketë bllokada e shumë e shumë probleme të tjera të cilat nuk kërkojnë kosto, por që kërkojnë që të shihet dora e shtetit. I garantova që kemi me qenë të kujdesshëm sikurse edhe në pjesë të tjera të qytetit që edhe këtu me e marrë me seriozitet dhe me i zgjidhë këto probleme”, ka thënë Haradinaj.