Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Rahovecit i premton AAK-ja qendër grumbulluese për rrushin

Foto: KTV
 

Me premtime për zhvillim të mëtejshëm dhe lëvdata për punën e deritanishme e ka vazhduar fushatën kandidati i AAK-së për Gjakovën, Ardian Gjini.

Ai është takuar me banorët e disa fshatrave të Gjakovës dhe u ka premtuar atyre ndriçim.