Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Ismaili premton digjitalizim të kontejnerëve në kryeqytet

 

Kandidat i Partisë Demokratike të Kosovës për kryeqytetin, Uran Ismaili, gjatë vizitës në kompaninë “Pastërtia” është zotuar se për 100 ditët e para të tij do ta zgjidhë çështjen e mbeturinave në kryeqytet. Disa nga zgjidhjet, sipas tij, janë orari më i shpeshtë i grumbullimit, si dhe vendosja e kontejnerëve në çdo lagje. Ndërkaq bashkëpartiaku i tij, kandidat për kryetar të Prizrenit, ka premtuar fonde për bizneset e udhëhequra nga gratë dhe të rinjtë.

Të enjten fushatën e tij kandidati i PDK-së për kryetar të Prishtinës e ka filluar me vizitë në kompaninë “Pastërtia”.

Uran Ismaili është zotuar se për 100 ditët e para të qeverisjes së tij do ta zgjidhë problemin e mbeturinave.