Lifestyle

Përfitimet shëndetësore nga arrat

 

Arrat janë shumë të vlerësuara nga nutricionistët, kryesisht për shkak të vetive të shëndetshme të tyre.

Arrat, bajamet, fëstëkët, arrat indiane – janë të pasura me yndyra monoinsaturuara dhe polyinsaturuara që njihen si të shëndetshme dhe përmbajnë sasi të ulët të yndyrave të ngopura.