Lifestyle

Shkencëtarët zbulojnë ilaçin e ri që e shpejton metabolizmin

 

Ilaçi i ri e shpejton metabolizmin dhe ndihmon në fitimin e muskujve dhe humbjen e peshës te minjtë, edhe pse do të duhen vite para se të testohen te njerëzit

Shkencëtarët kanë testuar me sukses një ilaç të ri që mund të imitojë dobitë e një stërvitjeje rigoroze, raporton EuroNews.

Ekipi nga Universiteti i Floridës në SHBA testoi ilaçin te minjtë me mbipeshë, duke arritur të rrisë metabolizmin e tyre dhe të rrisë shtimin e muskujve dhe humbjen e peshës.