Lifestyle

Menaxhimi i traumës te fëmijët

 

Psikologë, artterapistë, logopedë e mësimdhënës japin këshilla të ndryshme për prindërit për menaxhim të traumës te fëmijët.

Ne mesin e tyre janë edhe çifti Merrill dhe Linda që për shumë vjet janë marrë me këshillim e shërbime për prindërit.