Lifestyle

Ecja dhe joga mund të ulë rrezikun që kanceri të përhapet ose të rikthehet

 

Ecja për 30 minuta në ditë dhe praktikimi i jogës mund të ndihmojë në reduktimin e lodhjes te pacientët me kancer dhe të ndalojë rrezikun që sëmundja të përhapet, rikthimit ose vdekjen, ka sugjeruar një studim.

Në botë më shumë se 18 milionë persona zhvillojnë kancer çdo vit.