Lifestyle

Shenjat që tregojnë se jeni mbipeshë dhe kujdesi që duhet të tregoni

Foto: Ilustrim
 

Me gjithë informacionet dhe këshillat që mjekët dhe dietologët japin çdo ditë mbipesha është ende një problem serioz.

Miliona njerëz në botë janë të prekur nga obeziteti apo mbipesha dhe vetëm një numër i vogël i tyre janë të ndërgjegjshëm për këtë fakt.