Lifestyle

Këto ushqime të preferuara mund të jenë shkaktarë që s’po bëni mjaftueshëm gjumë

 

Një dietologe ka zbuluar se si ushqimet e shpejta dhe të pashëndetshme mund të ju pengojnë që të bëni gjumë të shëndetshëm.

Dietologia Carrie Gabriel ka përmendur disa ushqime – përfshirë edhe picat – që mund të ju mbajnë zgjuar gjatë natës, raporton “The Sun”.