Lifestyle

Ja çfarë dëme shëndetësore ju shkakton mungesa e gjumit

 

Hulumtimet e reja tregojnë për benefitet shëndetësore nëse bëni gjumë të mirë. Persona të famshëm ia kanë lënë meritat gjumit të mirë për sukseset. Jennifer Lopez ka thënë se gjumi i mirë ka ndikuar që të ketë pamjen që e ka.

Për të rriturit mes moshave 18 dhe 80 vjet, Agjencia Nacionale e Shëndetësisë në Britani, rekomandon gjumë nga 6 deri në 11 orë.