Lifestyle

Ky test iu tregon nëse keni nevojë për syze

 

Që të keni shikim superior, shëndeti ndaj syve është elementar. Oftamologu do t’u caktojë numrin e dioptrisë suaj, në rast se keni nevojë për bartje të syzeve, por një test “shtëpiak” mund ta kryeni para se të vizitoni mjekun.

Uebsajti “Essilor” ka një platformë të thjeshtë për testimin e shikimit. Nëpërmjet disa hapave, mund të matni shikimin tuaj dhe të kuptoni nëse keni nevojë për vizitë mjekësore.