Lifestyle

Ngadalësohen aprovimet e shpejta të barnave

 

(AP) - Aprovimet e përshpejtuara të barnave u ngadalësuan këtë vit pasi rruga e përshpejtuar e diskutueshme e Administratës së Ushqimit dhe Barnave ra nën një shqyrtim të ri nga Kongresi, mbikëqyrësit e qeverisë dhe disa nga drejtuesit e vetë agjencisë.

Me më pak se një muaj të mbetur në vit, qendra e barnave e FDA-së ka dhënë 10 miratime të përshpejtuara - më pak se shifra në secilin prej pesë vjetëve të fundit, kur përdorimi i programit arriti maksimumin e të gjitha kohërave.