Lifestyle

Si të dalloni shenjat paralajmëruese të gurëve në veshka

 

Gurët në veshka prekin rreth 10% të popullsisë në botë.

Shfaqja e gurëve është më e zakonshme te meshkujt midis moshës 30 dhe 40 vjeç.