Lifestyle

Pse dhimbja e shpinës përkeqësohet me kalimin e moshës

Foto: Ilustrim
Foto ilustrim
 

Dhimbja e shpinës është ndër ankesat më tipike që ndodhë me kalimin e moshës. Edhe pse nuk mund të parandalohet gjithmonë, të kuptuarit e shkaqeve mund të ndihmojë për të mbajtur nën kontroll shqetësimet.

Por, çfarë fshihet pas shqetësimit, dhe a ka ndonjë gjë që mund të bëhet për ta larguar atë?