Lifestyle

Sëmundjet serioze që mund të shkaktojë gërhitja gjatë natës

Foto: Flickr
 

Zhurma karakteristike që një person lëshon kur rrugët e tij të frymëmarrjes bllokohen gjatë gjumit quhet gërhitje. Gërhitja është një problem i njohur për çdo njeri sa më shumë që vitet kalojnë.

Ndonëse nuk është ndonjë sëmundje e veçantë në vetvete dhe mund t’i ndodhë çdo njeriu, kjo zhurmë aspak e pëlqyeshme mund të bëhet shkak për disa probleme shëndetësore.