Lifestyle

Mënyra më e rrezikshme e konsumimit të kafesë, sipas mjekëve

Foto: Flickr
 

Kafja është një nga pijet më popullore në botë dhe zakonisht konsumohet nga shumica e njerëzve.

Sipas studimeve rreth 65% e kësaj pije konsumohet që me mëngjes ndaj shpesh edhe flitet për vlerat dhe dëmet që shkakton në organizëm.