Lifestyle

Disa nga mënyrat më të dëmshme për të humbur peshë

 

Nga eliminimi i peshës me anë të lëngjeve dhe deri tek dietat me supë, ka mjaft taktika që premtojnë t’ju ndihmojnë të humbisni peshë sa më shpejt.

Por shumica prej tyre janë joefektive dhe në disa raste mund të kenë pasoja të rënda shëndetësore.