Lifestyle

Salihu flet për prodhimet e bletëve që shërojnë sëmundje dhe si të dallohet mjalti natyral

 

Bletari Nehru Salihu ka treguar disa nga vetitë e bletëve që mund të ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit të qytetarëve.

I ftuar të hënën në emisionin SOT në KTV, Salihu, ka thënë se së fundmi në Kosovë janë hapur katër qendra të inhalimit apo aeroterapisë, e cila hyn në kuadër të apiterapisë.