Lifestyle

Zgjohuni 1 orë më herët për t'u larguar nga depresioni

 

Orët e rregullta të gjumit janë hapi i parë drejt një jete sa më të shëndetshme.

Nëse flini herët do të zgjoheni herët dhe kjo ju jep mundësi jo vetëm që të keni një ditë të gjatë, por edhe mendje të kthjellët e organizëm të shëndetshëm.